website templates free download

Ringstad

Het toekomstige economisch hart van Europa

Wij gaan er voor!

Tot voor kort onopgemerkt groeit er in een straal van ongeveer 150 km een megapool rond Eindhoven.

Met dit plan willen we het bewustzijn hierover stimuleren en de politiek en bestuur wakker houden over de beperktheid van hun huidige realiteit. We kunnen als volk niet stil blijven zitten omwille van de baantjes van nu. We moeten verder. Landen; provincies; de EU, kunnen en mogen onze ontwikkeling niet in de weg staan.

Het Nederlandse taalgebied is bovendien een van de sterkste megapolen van de wereld aan het worden. En dat kan sneller en beter!

Naar onze mening heeft dit gebied de gouden kans om het eerste bijna volledig energie onafhankelijk en circulaire megapool in de wereld te worden.

Helaas hebben we te maken met structuren uit het verleden (natie staten en provincies) die remmend werken op deze potentiële ontwikkeling.

Het is ons doel dit steeds onder de aandacht te brengen en te houden en daardoor de grenzen in ons nationalistische denken te doorbreken.

Waarom heeft juist dit gebied unieke kansen?

Laat de grenzen van provincies en naties los en ga de stad opnieuw bouwen.

Dat gebeurd al maar met de rem er op. Mensen uit Belgisch Vlaanderen rond Antwerpen trekken Zeeuws-Vlaanderen in. Voor mensen in de grensstreek bij Tilburg, Eindhoven en Roermond bestaat de grens uit praktische probleempjes rond werk en dergelijke. Maar niet als het om boodschappen doen gaat.

De enige weg naar groei is ecologische groei omdat grondstoffen hergebruiken en stoppen met gas, olie en kolen nodig is.

Ons daarbij laten beperken door land- en provincie grenzen is de ecologische groei beperken.

Dat moeten we niet doen. We moeten over onze grenzen heen stappen.

Ecologische groei is groei in kwaliteit. Niet ten kosten van het milieu. Maar met het milieu. Je zou kunnen zeggen zonder deflatie maar met reflatie!

Anders dan in andere megapolen is onze megapool vlak en open. Daardoor bij uitstek geschikt om volledig zelfvoorzienend te worden. Een gouden kans!

#ecologische groei

#reflatie


Ringstad Airport

Schiphol, Dusseldorf, Brussel and Eindhoven.
Een luchthaven Ringstad Airport!
Hyperloop verbonde slechts 10 minuten van elkaar verwijderd!